Hogyan tovább? Mi következik?
Idén felvételizem egyetemre Győrbe. Miután megkapom a határozatot hogy felvettek mi történik, mik a teendők? A tantárgyfelvételek például mikor vannak?
Illetve ti a koleszba szükséges dolgokat mikor vásároltátok meg? Kell vennem egy új bőröndöt is milyen fajtát ajánlotok? A kínaiban illetve például Kik-ben kaphatóak bírják rendesen? Nem mennek tönkre 1-2 év alatt?
Előre is köszi a válaszaitokat! :)
18/L
Szia! Miután megkapod a határozatot, e-mailt fognak küldeni egy csatolt fájllal, amiben minden benne lesz, beiratkozás, tűzvédelmi tájékoztató, gólyatábor stb.
A tárgyfelvételt az elsőéveseknek a tanulmányi osztály csinálja.
Én tavaly augusztus végén vásároltam be pár tanszert, majd a kolis beköltözés napján délután vásároltunk kaját stb.
Bőröndöt én a keménytáblásat ajánlom, amik a KIK-be és a PEPCO-ba vannak, azok jók. A Tescoban is vannak jók. Csak kicsit karcosodnak.
Utolsó vagyok,
A kérdező kommentje:
Amikor beköltözöl a koliba és esetleg van segítséged (család, barát) akkor érdemes velük elmenni vásárolni tartós dolgokat és kb az első hétre kaját. Ilyenek pl én tavaly 3 karton ásványvizet vitettem fel a barátommal, aztán alap dolgok: tej, margarin, vákuumos szalámi, sajt, joghurt, kenyér, gyümölcs. Aztán majd ahogy fogynak a dolgok azokat betudod szerezni. Van a közelben egy Tesco, a belvárosban van SPAR stb. A koliba külön volt fogkefe fogkrém WC papír tusfürdő sampon és Balzsam és testápoló is, betet tampon.
Ha van meg kérdésed nyugodtan írj. És milyen szakra jelentkeztel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!