Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Idén érettségizők! Aki jelentk...

Idén érettségizők! Aki jelentkezett felsőoktatásba, nektek az E-felvételi oldalán átvette már a Felvi a mostani érettségi eredményeiteket?

Figyelt kérdés
Nekem már több mint egy hete volt eredményhirdetés, miután végeztem az érettségi vizsgáimmal és még mindig csak a régi, többéves eredményeim vannak bent a rendszerben. Elvileg mostanra már automatikusan átveszik az érettségi eredményeket az Oktaátsi Hivatal nyilvántartásából. Meddig piszmognak az adminisztrációval? Július 11 a határidő az adatok véglegesítéséhez és dokumentumfeltöltéshez, meddig várjak még, mielőtt magamnak feltöltöm az érettségi tanusítványaimat?
2018. júl. 5. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lesz ilyen. Ilyenre (szerintem) még nem volt példa.
2018. júl. 6. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem az érettségi eredményeimet feldolgozta, viszont a nyelvvizsgáimat még nem. Így is meg van a pont, de azért jó lenne, mert gondolom koliban sem mindegy, hogy hány ponttal jelentkezem...
2018. júl. 9. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Nekem még mindig 0 pont van mindenhol, mert a régi érettségim már bent van mióta, de a tanúsítványomat még most sem dolgozták fel.. De én inkább fel is töltöttem amint megkaptam, hogy legalább ilyen téren legyek nyugodt, aztán ha 11.-e után se lesz semmi.. Balhé. :D
2018. júl. 9. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmiféle balhé nem lesz akkor sem, a július 11 a dokumentum pótlások határideje, nem a dokumentumoknak a feldolgozási határideje..... Sok embernek volt már olyan, hogy szinte a ponthatárok előtt pár nappal jelentek meg a pontjai.
2018. júl. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!