Minek tanítanak olyan tanárok középiskolákban akik utálják a diákokat, és utálnak tanítani?
"Valójában szeretnek tanítani csak megöli a hangulatukat a tanításukkal járó egyéb nehézség. Sokkal többet keresnének ha a tudásukkal nem tanárként hanem az iparban helyezkednének el." Ez így igaz is úgy 80%-ig. DE!
Én láttam olyan tanárokat akikben ennek nyoma sincsen. Semmi belső érdekük nincs azzal kapcsolatban hogy tényleges tudást adjanak át a fiataloknak. Én ezekkel a tanárokkal 4 szemközt is beszélgettem és ugyan úgy ezt a magatartást mutatták. Nem kívánnak semmilyen mértékben hozzájárulni a diákok oktatásában, kizárólag csak is a rájuk kiszabott kötelezettségeket teljesítik. Kérdem én, minek megy egy ilyen tanárnak? Lehet hogy csak 20% de nekem ez borzasztóan sok.
Sajnos sok olyan tanár van akinek semmi pedagógiai érzéke nincsen, ha ért ahhoz amit tanít,ha nem. Hiányzik belőlük az alázat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!