Mondanátok nekem, olyan oldalt, mondani, amiben ÈNEK ÉRETTSÈGIRE népdalok elemzései találhatók meg?
Figyelt kérdés
Népdalok, és müdalok elemzése vagy kottái, esetleg valaki segítene nekem ebben?2010. jún. 16. 22:39
11/18 anonim válasza:
Ezen tényleg hülyeség vitázni, mert énekből érettségizni kb akkor baromság, mint a bölcsészeket értelmes embereknek nevezni.
12/18 anonim válasza:
ne általánosítsunk :)
sem az énekben nem vagyok jártas,se bölcsész nem vagyok,de a sztereotípiákat nem szeretem :)
13/18 anonim válasza:
Ne aggódj, belőlem is csak a tapasztalat beszél:)
14/18 anonim válasza:
közöttük sem mindenki lusta alkesz :D
15/18 anonim válasza:
Áhh, nem is azt mondtam:) Csak aki bölcsésznek megy, az sem normális:)
16/18 anonim válasza:
nem jó választás,de ha ez kell nekik,biztos szeretik :DD
17/18 anonim válasza:
"Hát de basszus, énekből érettségizni? Bemész, eldalolod a Tavaszi szelet oszt kijössz ötössel? Hát nehogymár valaki heteken át készüljön egyes emelt szintű érettségikre, ti meg ezt a laza láblógatást érettséginek nevezzétek! Remélem még tesiből is leérettségizel, úgy lesz teljes."
Egyrészt fogalmad sincs az ének érettségi felépítéséről. Nekem sincs, ezért nem mondok róla véleményt.
Másrészt vigyázz, azért a kapa ki ne essen a szádból "oszt" .
Ének érettségi kell a zeneművészeti felvételihez. Ezzel pl. mi a problémád?
Látom te nem készültél heteket a magyar érettségire, ezért a felháborodásodat nem is igazán lehet mire venni.
18/18 A kérdező kommentje:
mennyi buta ember van itt.. igen a Lisztre készülök, és valószínü hogy be is jutok, tegnap volt az érettségi és szerintem megvan az 5-ös.:) Az ének érettségi abból épül el, hogy van 38 népdal amit meg kell tanulni kívülröl és elemezni kell, 34 müdal kívülröl, elemzéssel és a dalnak a zenetörténeti korszakát be kell mutatni, majd egy kottát kapunk ami le kell szólmizálni. Elég szánalmas, aki azt hiszi, hogy bemegyek eléneklek egy tavaszi szelet és kapok egy 5-öst. Itt a hangsúly a zenetörin van.
2010. jún. 19. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!