Mondanátok nekem, olyan oldalt, mondani, amiben ÈNEK ÉRETTSÈGIRE népdalok elemzései találhatók meg?
Figyelt kérdés
Népdalok, és müdalok elemzése vagy kottái, esetleg valaki segítene nekem ebben?2010. jún. 16. 22:39
1/18 anonim válasza:
szerintem egy zeneiskolás ismerősödet kellene megkérned hogy segítsen ilyesmiben. Én is az voltam valaha, csak már elég sokat felejtettem... de azért megpróbálhatjuk, ha gondolod, írj priviben :)
2/18 A kérdező kommentje:
írtam:)
2010. jún. 16. 22:47
3/18 anonim válasza:
Te jó ég, már minden hülyeségből lehet érettségizni? És ezzel hova akarsz menni?
4/18 anonim válasza:
mi az hogy minden hülyeségből??! az ének-zene az egyik legalapvetőbb és legszebb tudást nyújtja amit az életben szerezhetsz.Ilyen választ csak egy igazi,műveletlen paraszt ír,már ne is haragudj...
5/18 A kérdező kommentje:
másodiknak üzenem: Zenemüvészeti aadémiára, és bunkókám, elég buta lehetsz, hogyha azt sem tudod, miböl lehet érettségizni, neked fogadjunk még a szakmunkásod sincs meg.
2010. jún. 16. 23:36
6/18 anonim válasza:
harmadik vagyok,Liszt Ferencre készülsz? Ha jól tudom fel kell kötni a gatyát hogy oda bejuss:D
7/18 anonim válasza:
Hát de basszus, énekből érettségizni? Bemész, eldalolod a Tavaszi szelet oszt kijössz ötössel? Hát nehogymár valaki heteken át készüljön egyes emelt szintű érettségikre, ti meg ezt a laza láblógatást érettséginek nevezzétek! Remélem még tesiből is leérettségizel, úgy lesz teljes.
8/18 anonim válasza:
hát barátocskám akkor keress rá egy emelt szintű ének érettségire a neten és próbáld megcsinálni!!! egy emelt magyart előbb kitolok kisujjamból mint ezt
9/18 anonim válasza:
Nyílván én sem tudnám megcsinálni. Amikor utoljára énekeltem ének órán, a tanár sírva kirohant és nem jött vissza, ameddig meg nem ígértem, hogy többet nem nyitom ki előtte a számat. De akinek nem olyan hangja van, hogy ha egy gyereknek énekel, az inkább kiugrik a rácsos ágyból, annak smafu megcsinálnia. Amúgy megnézném, hogy egy emelt, vagy akár egy közép infóval vagy matekkal mire mennél.
10/18 anonim válasza:
tévedsz...megint :D azt hiszed ha valakinek jó a hangja akkor az már tud is ?:D el sem hiszem hogy ezen vitázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!