Orvosira jelentkezők! Hány pontotok van, melyik egyetem az első?
Figyelt kérdés
Nekem 445, SZTE ÁOK! :)2018. jún. 20. 19:38
1/16 anonim válasza:
Mindjárt jön az 52%-os válaszoló megmondani, hogy jövendőbeli orvostanhallgatók, jelenlegi orvostanhallgatók és orvosok nem gyakorizhatnak, mert csak, és aki itt azt mondja, hogy orvosira készül vagy jár, az hazudik. :D
De gratu neked, ennyivel biztosan bent leszel! Sok sikert hozzá, nem lesz könnyű! :) (egy szotés)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A gólyatáborig meg szeptemberig igyekszem minél jobban kipihenni magam, lehet életemben utoljára... :D
2018. jún. 20. 20:15
3/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem is SZTE-ÁOK az első :)
Fixen 454 pontom van, hétfőn szóbelizek még magyarból és töriből, azokkal még 467-ig mehet fel, de az lényegében mindegy szerencsére :)
Találkozunk augusztusban :))
19/L
7/16 anonim válasza:
Csak azért is😂
Évfolyamtársamnak 488 van
Fizika 100%, biológia 94%
De ő FOK-ra negy
8/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek! 486, illetve 488 pontos válaszoló melyik városba jelentkeztetek? :)
2018. jún. 24. 15:56
9/16 anonim válasza:
Az srác Semmelweisra ( a 488 pontos évfolyamtársam )
10/16 anonim válasza:
464 sote (masodszorra)(de még így is be vagyok szarva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!