Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki mire jelentkezett felsőokta...

Ki mire jelentkezett felsőoktatásban és miért?

Figyelt kérdés
Én tanári.

2018. jún. 18. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10 Azt írtam féleség :D

Az első éve proginfóval egyezik meg, az utolsó kettő meg inkább ilyen általános. Nem Magyarország.

2018. jún. 19. 09:24
 12/20 anonim válasza:
Melyik ország? :O
2018. jún. 19. 09:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Anglia.

Igazából eléggé korcs szak ez, mert minden benne van, nem nagyon tudnám magyar szakhoz hasonlítani :D

Ilyen gazdinfó, mérnökinfó és proginfó mix.

2018. jún. 19. 11:27
 14/20 anonim válasza:
Rendesen beleválasztottál, nem fogsz unatkozni :D
2018. jún. 19. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Sose szerettem unatkozni, szóval alig várom yay 🤗 :D
2018. jún. 19. 11:57
 16/20 anonim válasza:
Kint milyen az oktatási rendszer? :D
2018. jún. 19. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Röviden? Nagyon jó :D

De tényleg. Én olyan személy voltam aki letargiás volt általános iskolás korában ha iskolába kellett menni. Sokszor sírtam esténként hogy nem akarok. Sok volt a stressz, a tanulás, a tanároktól szívbajt kaptam, rühelltem. Ráadásul katolikus suliba jártam anno, szóval említeni se kell hogy milyen szigor volt.

Itt kint viszont várom hogy bemehessek. Általában heti 3 napot kell bejárjak, a többi 2 napon meg otthon tanulok/dolgozok. Leginkább esszé írások vannak, vagy gyalorlat, amit majd dokumentálni kell. (Például egy PC felépítése, javítása.)

Nincsenek szóbeli feleletek, csak 3 havonta egy-egy határidő, mire meg kell írni általában 4-5 esszét per tantárgy. Néha-néha van egy prezentáció talán évi egyszer és annyi.

Szóval se stressz se semmi. Szeretem:)

2018. jún. 19. 12:33
 18/20 anonim válasza:
Ezt jó hallani, hogy máshol nem kapnak ennyi idegbajt a diákok :) Mióta vagy kint?
2018. jún. 19. 13:53
 19/20 anonim ***** válasza:
13-14 éves lehettem amikor kiköltöztünk. Lassan 5 éve :)
2018. jún. 19. 14:07
 20/20 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy a legjobb döntés volt, mert relatív, de érdemesebb, mint Magyarországon. :)
2018. jún. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!