Ki mire jelentkezett felsőoktatásban és miért?
#10 Azt írtam féleség :D
Az első éve proginfóval egyezik meg, az utolsó kettő meg inkább ilyen általános. Nem Magyarország.
Anglia.
Igazából eléggé korcs szak ez, mert minden benne van, nem nagyon tudnám magyar szakhoz hasonlítani :D
Ilyen gazdinfó, mérnökinfó és proginfó mix.
Röviden? Nagyon jó :D
De tényleg. Én olyan személy voltam aki letargiás volt általános iskolás korában ha iskolába kellett menni. Sokszor sírtam esténként hogy nem akarok. Sok volt a stressz, a tanulás, a tanároktól szívbajt kaptam, rühelltem. Ráadásul katolikus suliba jártam anno, szóval említeni se kell hogy milyen szigor volt.
Itt kint viszont várom hogy bemehessek. Általában heti 3 napot kell bejárjak, a többi 2 napon meg otthon tanulok/dolgozok. Leginkább esszé írások vannak, vagy gyalorlat, amit majd dokumentálni kell. (Például egy PC felépítése, javítása.)
Nincsenek szóbeli feleletek, csak 3 havonta egy-egy határidő, mire meg kell írni általában 4-5 esszét per tantárgy. Néha-néha van egy prezentáció talán évi egyszer és annyi.
Szóval se stressz se semmi. Szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!