Ki mire jelentkezett felsőoktatásban és miért?
Figyelt kérdés
Én tanári.2018. jún. 18. 16:37
1/20 anonim válasza:
Turizmus meg gazdasági, de egyikre se megyek
2/20 Todboy válasza:
Hetedikes koromban elhatároztam, hogy ász akarok lenni, szóval jogra megyek.
3/20 anonim válasza:
én is, de az régebben volt, és már elvégeztem
4/20 anonim válasza:
elte ájk jog :)
Mert érdekesnek találom
5/20 anonim válasza:
Csecsemő- és kisgyermeknevelő. Mert szeretnék gyerekekkel foglalkozni, segíteni a testi és lelki fejlődésükben.
6/20 anonim válasza:
Proginfó féleségre jelentkeztem, mert anya azt mondta addig eltart amíg suliba járok :) :D
Viccet félretéve, azért mentem erre, mert nem éreztem készen magam az élethez, és az informatika az mindig is vonzott, és szerencsére értek is hozzá. És szeretnék többet a szakról tanulni, ami egyetem helyett otthon egyedül lehet nem úgy sülne el, vagy elveszne a kíváncsiság.
7/20 anonim válasza:
Biomérnöknek jelentkeztem, vegyészmérnök akarok lenni, csak arra nem futotta a pontokból :) Úgyhogy majd mesterképzésen. Egyébként pedig érdekel a kémia és az ipari folyamatok. Főleg a gyógyszeripar, ami vonz.
8/20 Todboy válasza:
Jajj hát, senkinek nem tetszik a jog-ászos viccem? :(
9/20 anonim válasza:
Todboy, majd az egyetemen is süsd el :P
10/20 anonim válasza:
#6 Proginfó az nem matematikus képző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!