Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha szóbeli érettségire nem...

Ha szóbeli érettségire nem megyek el, akkor a matek érvényes lesz ettől függetlenül?

Figyelt kérdés
Sajnos elcsúsztam a tanulással és már nem biztos, hogy betudom hozni. Matek érettségim sikerült, így abból nem kell szóbelire mennem. Így adnak majd egy olyan papírt, ha bemegyek mintha mindenből buktam volna, kivéve matekból? Vagy semmis lesz az egész, és mehetek matekból is újra? Eléggé szorongó típus vagyok, még ha valamit tudok akkor is hajlamos vagyok leblokkolni. Nem szeretnék mindenki előtt égni.
2018. jún. 17. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az érvényes lesz, de ugye ezt te se gondolod komolyan? Menj csak be, annyit biztos tudsz minden tételről mondani, hogy ne húzzanak meg. Ha nem tetszik az eredmény, jövőre újra érettségizhetsz, de addig is legalább van valami a kezedben.
2018. jún. 17. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem túl jó ötlet, simán összelehet hozni egy kettest ha a négy évig bejártál és legalább egyszer elolvasol minden tételt.
2018. jún. 17. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lesz fél órád felkészülni és kapsz csomó segítséget a tételekhez, menj be, a legrosszabbakból is kiszedik a minimum pontszámot. Hidd el, hogy mindenki a saját tételével lesz elfoglalva, senkit sem fog érdekelni a feleleted. Ha nem mész be, akkor matekból kapsz egy törzslapkivonatot, de egész nyáron ott lesz benned a mi lett volna ha kérdés és még rosszabbul fogod érezni magad.
2018. jún. 17. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj be! Ahogy írják, megpróbálnak kiszedni belőled egy kettest + tényleg rengeteg segítség ott van (történelem atlasz,földrajz atlasz,függvénytábla,irodalmi atlasz,kötetek, stb)

Ha nem mész el az garantált bukás, ha elmész van esélye hogy átmész, veszteni valód nincs, ahhoz képest ha nem mennél el.

2018. jún. 17. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nap alatt pörgettem át a teteleket és nem lett 4esnél rosszabb érettségim. Pedig a 4 év alatt se tanultam szinte semmit (emelt biosz-kemiára fókuszáltam). Mindenképp menj el.
2018. jún. 17. 23:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész el, és jövőre megpróbálod ismét, az alsóhangon 72 ezer forint, és ebben emelt sincs, nem tudom, hogy azt csináltál-e. (32 ezer az emelt, vagy akörül)
2018. jún. 18. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Idén 21.000/tárgy a közép és 35.000/tárgy az emelt.
2018. jún. 18. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor még drágább... :/
2018. jún. 18. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenkepp menj el! En toribol semmit nem tudtam konkretan a tetelrol, mert nem maradt idom par tetelre es sajnos pont kihuztam az egysajnosWz irasbelim epphogy harmas lett, nem ment soha a tori. Megis a forrasokkal es a tanar kerdeseivel 34%-os lett a szóbelim.:)

Azt a minimalis 4-6pontot mindenbol osszehozod.

2018. jún. 18. 18:34
 10/14 anonim ***** válasza:

**pont kihuztam az egyiket.:D

Bocsi

2018. jún. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!