Melyik emelt szintű érettségim számít?
Ősszel voltam matek és biológia emelt szintű érettségin, sikerültek, de elég neccesen vesznek fel, így bejelentkeztem újra most tavasszal is, hogy javítsak legalább 10-15%-ot.
A kérdésem: Ha az egyik most tavasszal nem sikerül túl jól, annyira hogy a szóbelivel se tudnám már felhúzni eléggé, és nem megyek el szóbelizni, akkor ugye beszámítják az őszi érettségim eredményét és nem fog ez az "egyes" számítani?
Azt tudom, hogy a számomra kedvezőbb eredmény számít, de az a kérdésem, hogy ha nem megyek el, akkor az olyan mintha 0%-os lenne és automatikusan akkor az őszimet fogadják el?
Nem lesz olyan, hogy (ha nem megyek el) akkor az olyan mintha megbuktam volna belőle és nem számít, hogy korábban már átmentem?
Mert nem stresszelem feleslegesen magam a szóbelivel, meg nem tanulok rá feleslegesen ha úgysem lesz jobb, mint az őszi.
Ezt támaszd alá bizonyítékkal is, mert Te mondasz hülyeséget. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!