Hogyan nez ki egy angol kozepszintu szobeli erettsegi?
Figyelt kérdés
Fogalmam nincs a tetelekrol se, de holnap megyek... :D Mennyire lesz nehez, milyen kerdesekre lehet szamitani? Ha irasbelin 96%ot kaptam, es masfel honapja csinaltam felsofoku nyelvvizsgat (speaking 88%),akkor mennyire tudom elrontani?2018. jún. 17. 16:36
1/4 anonim válasza:
Először lesz néhány bemelegítő kérdés(ez gyakorlatilag bármiről lehet) aztán egy szituáció(itt is szintén elég nagy a választék,úgyhogy ezekre igazán nem lehet felkészülni).
Végül húzol egy tételt amiről kb 5-10 percig kell beszélni,de ha ilyen jó lett az írásbelid és van felsőfokúd,akkor szerintem ezt sehogy sem tudod elcseszni :D
Véleményem szerint ez az egyik legkönnyebb szóbeli.
2/4 anonim válasza:
Te most panaszkodsz vagy dicsekszel? Felsőfokú nyelvvizsgával (pláne 88%) és 96%-os írásbelivel egyáltalán hogy merül fel benned, hogy bármi miatt is izgulnod kéne?
De azt nem akarom elhinni, hogy a tanárod az órán nem ismertette az érettségi menetét!
4/4 anonim válasza:
Bár ha van nyelvvizsgád,
nem lesz nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!