Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kozepszintu angol szobeli...

Kozepszintu angol szobeli temakorok?

Figyelt kérdés
Aehol sem talalom oket

#Egymarekrizs
2016. jún. 5. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én sem találom az emeltet napok óta :(((
2016. jún. 5. 07:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Az emelt mar volt, nem? o.o
2016. jún. 5. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Nem értem, mi ebben a nehéz... 10 mp alatt megtaláltam.

2016. jún. 5. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Az arrogancián túl csak annyi, hogy ez 2014/15-s. Más semmi.
2016. jún. 5. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Mivel 10 éve ugyanazok a témakörök, és csak jövőre változik...

Tessék a 9. oldaltól: [link]

Arrogancia a fenét...

2016. jún. 5. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Nem értem a stílusod okát, de biztosan nem tartozik rám. Remélem mihamarabb oldódik a frusztrációd. Nehéz időszak ez mindenkinek. Szép napot!
2016. jún. 5. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Semmi gond a stílusommal. Megjegyeztem azt, hogy 10 mp alatt megtaláltam, és ehhez nem kell mást, mind az "angol szóbeli témakörök" szöveget beírni a google-ba (igaz, tudtam is, hogy mire kellett rákeresni). Az egy dolog, hogy elsőre nem találjuk meg, de hogy "napok óta" nem találjuk, és ezért több kérdés is kiírásra kerül, egy kicsit meredek.

De persze olyan hangvételt magyarázol bele a szavaimba, amilyet szeretnél. Ha már frusztrációt említettél, van a fogalom is, hogy projekció.

2016. jún. 5. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!