Érettségi szóbeli tételek nem stimmelnek, hogy van ez most?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy csomó tétel az osztályfőnöktől, pl Balassi Bálintos tételem is van irodalomból és megnéztem az oktatas.hu-n a 2018-as szóbeli témaköröket és fele nincs benne, most akkor ez hogy van? De ugyan ez a helyzet pl történelemből is, van földrajzi felfedezéses tételem is, meg kisérettségin is kérték, a hivatalos tételcímek között viszont nincs benne. Azokat próbáljam még megtanulni amik a hivatalosban vannak? ( [link] 2018. jún. 13. 12:03
1/5 anonim válasza:
Ahány iskola, annyi tétel.
Pl. Amikor anno én voltam középiskolás, a városban két suli is volt.
Nálunk tétel volt a görög demokrácia, a másik suliban nem. Tőlük kérdezték az első VH-t, nálunk viszont csak a 2. volt tétel
2/5 anonim válasza:
Tehát tanuld azt, amit a tanár adott. Ha a netről tanulsz, kB 60 tételt kéne tudnod targyanként
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor eltérhetnek azoktól a hivatalos tételektől, amik az oktatas.hu-n vannak fent és azokat fogják szóbelin kérdezni amik nekünk ki lettek adva?
2018. jún. 13. 12:25
5/5 anonim válasza:
Mindegyik egyformán hivatalos. Azon a tételsoron, amit a te tanárod készített, már rajta van az iskola pecsétje és az igazgató aláírása, teljesen hivatalos. A szaktanár dolga összeállítani.
Amit linkeltél, azt nem olvastad elég figyelmesen: Tételcímek __a fővárosi és megyei kormányhivatalok által szervezett__ középszintű szóbeli vizsgára
A tieteket pedig nem a kormányhivatal szervezi, hanem a saját iskolád. Tehát ez arra nem vonatkozik. Tanuld azt, amit a tanárod adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!