Mikor lesz a szóbeli érettségitek és hogy álltok a tanulással?
szia!
nekem jövő hétfőn, ezen a héten átnézek mindent amit eddig tanultam. elég durván rendszereztem szinte mindegyik tantárgyat. úgyhogy elég jól, de van olyan tantárgy, amiből nagyon sokat tanultam és többször is elolvastam a tételeket de nem nagyon maradt meg valami
te hogy állsz? neked mikor lesz?
izgulsz? :)
szia:) nekem jövőhét pénteken lesz. Töriből még 4 tételt ki kell dolgoznom. Tanulni nagyon nem kell már rá csak át kell nézegetni. Irodalomból még szinte az összes tételt át kell olvasni néhányszor(év közbe nagyjából megtanultam őket), nyelvtanból egy-kettő van már csak vissza a többi az megy. Angolra nem igazán kászülök az megy, illetve franciára se nagyon, a témák szókincseit szeretném még átfutni.
Ebből a törit a héten mindenképpen meg kell csinálnom, irodalmat akarom átismételni, jövő héten pedig a franciát és a nyelvtant, meg persze még egyszer átolvasni az irodalmat és a törit is :)
Annyira nem izgulok de már nagyon szeretnék túl lenni rajta :)
Szia!
Én személy szerintem már az emelteken túl vagyok, szerencsére azok számítanak a továbbtanulásomnál, illetve az egyetemek már biztosan meg vannak.
Én jövő szerdán megyek: töri, magyar. Ma kezdek el rendesen tanulni rájuk, eddig annyi van a fejemben, ami az elkészítés alatt megmaradt.
Sok sikert!
Egy emelten már túl vagyok, lesz még egy emeltem. Középszintű érettségik 2 hét múlva.
Középszintű érettségikre még egy betűt sem tanultam,viszont tanév folyamán készültem rendesen. Ha lemegy az emelt szóbelim 10 napom lesz a tételek megtanulására. Emeltre napi szinten rengeteget tanultam,mert mindig csak 3-4 napom volt, szerintem 10 nap középszintű tantárgyakra elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!