Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor lesz a szóbeli érettségi...

Sm's girl kérdése:

Mikor lesz a szóbeli érettségitek és hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés

2018. jún. 11. 10:06
 1/4 anonim válasza:

szia!

nekem jövő hétfőn, ezen a héten átnézek mindent amit eddig tanultam. elég durván rendszereztem szinte mindegyik tantárgyat. úgyhogy elég jól, de van olyan tantárgy, amiből nagyon sokat tanultam és többször is elolvastam a tételeket de nem nagyon maradt meg valami

te hogy állsz? neked mikor lesz?

izgulsz? :)

2018. jún. 11. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:

szia:) nekem jövőhét pénteken lesz. Töriből még 4 tételt ki kell dolgoznom. Tanulni nagyon nem kell már rá csak át kell nézegetni. Irodalomból még szinte az összes tételt át kell olvasni néhányszor(év közbe nagyjából megtanultam őket), nyelvtanból egy-kettő van már csak vissza a többi az megy. Angolra nem igazán kászülök az megy, illetve franciára se nagyon, a témák szókincseit szeretném még átfutni.

Ebből a törit a héten mindenképpen meg kell csinálnom, irodalmat akarom átismételni, jövő héten pedig a franciát és a nyelvtant, meg persze még egyszer átolvasni az irodalmat és a törit is :)

Annyira nem izgulok de már nagyon szeretnék túl lenni rajta :)

2018. jún. 11. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én személy szerintem már az emelteken túl vagyok, szerencsére azok számítanak a továbbtanulásomnál, illetve az egyetemek már biztosan meg vannak.

Én jövő szerdán megyek: töri, magyar. Ma kezdek el rendesen tanulni rájuk, eddig annyi van a fejemben, ami az elkészítés alatt megmaradt.

Sok sikert!

2018. jún. 11. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy emelten már túl vagyok, lesz még egy emeltem. Középszintű érettségik 2 hét múlva.

Középszintű érettségikre még egy betűt sem tanultam,viszont tanév folyamán készültem rendesen. Ha lemegy az emelt szóbelim 10 napom lesz a tételek megtanulására. Emeltre napi szinten rengeteget tanultam,mert mindig csak 3-4 napom volt, szerintem 10 nap középszintű tantárgyakra elég lesz.

2018. jún. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!