Engem mindig is érdekelt a közgazdaság és a politika. Szerintetek melyik főiskola foglakozik ilywn szakkal? Mert a Corvinus az fogalakozik meg ott 65 a ponthatár. Ez mit jelent? Már 65 ponttal be lehet jelentkezni?
Tudod akkor szokás kérdést kiemelni, ha nem kaptunk rá még választ.
Isten mentsen attól, hogy ilyen emberek legyenek a jövő értelmiségei, mint te... Nulla helyesírás, nem tudod értelmezni a táblázatokat meg a pontszámítás módszerét... Ha te bejutsz a Corvinusra, én kiiratkozom onnan.
Miért, eltaláltam, nem?
Egyébként nehogy már kikérd magadnak, hogy írok valamit a kérdésedre. Tudtommal azért teszel fel itt valamilyen kérdést, hogy arra lehessen reagálni. Ha nem tetszik az igazság, ne kérdezz.
Közöm nincs az mszp-hez, de a többi párthoz sem.
És azt nem leugatásnak, pusztán tényközlésnek szántam, hogy ilyen stílussal, gondolkodásmóddal, intelligenciával kíméld meg a Corvinust a jelentkezésedtől.
Amúgy hangsúlyozom: a politológus NEM politikus (sőt...), nem tudom, milyen elképzeléseid vannak erről a szakról, de bizonyára tévesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!