Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Engem mindig is érdekelt a...

Engem mindig is érdekelt a közgazdaság és a politika. Szerintetek melyik főiskola foglakozik ilywn szakkal? Mert a Corvinus az fogalakozik meg ott 65 a ponthatár. Ez mit jelent? Már 65 ponttal be lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm!

2010. jún. 16. 12:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
hát csak kiemeltem mert mindin kérdést kiemeltem ami még nem volt kiemelve:D
2010. júl. 16. 21:24
 22/31 A kérdező kommentje:
MIÉRT BAJ?
2010. júl. 16. 21:24
 23/31 anonim ***** válasza:

Tudod akkor szokás kérdést kiemelni, ha nem kaptunk rá még választ.

Isten mentsen attól, hogy ilyen emberek legyenek a jövő értelmiségei, mint te... Nulla helyesírás, nem tudod értelmezni a táblázatokat meg a pontszámítás módszerét... Ha te bejutsz a Corvinusra, én kiiratkozom onnan.

2010. júl. 16. 22:38
 24/31 A kérdező kommentje:
figy engem ne oktasson ki senki jó?.. Azt csinálok a kérdéseimmel amit akarok.. komolyan mondom itt ebben az orszgában már nem lhet semmit sem csinálni.. pff..
2010. júl. 16. 23:27
 25/31 A kérdező kommentje:
meg mé szólsz bele mások dolgaiba hmm? mi közöd hozzá? pff..
2010. júl. 16. 23:30
 26/31 anonim ***** válasza:
na legalább már azt is tudom, hogy jobbikos vagy
2010. júl. 16. 23:44
 27/31 A kérdező kommentje:
na és ezt ugyan honnan veszed? :D
2010. júl. 16. 23:49
 28/31 anonim ***** válasza:

Miért, eltaláltam, nem?

Egyébként nehogy már kikérd magadnak, hogy írok valamit a kérdésedre. Tudtommal azért teszel fel itt valamilyen kérdést, hogy arra lehessen reagálni. Ha nem tetszik az igazság, ne kérdezz.

2010. júl. 17. 00:02
 29/31 A kérdező kommentje:
Jólvan na.. de akkor is nem értettem hogy miért kell "leugatni'.. mé te meik párthoz tartozol mszp? :D
2010. júl. 17. 00:12
 30/31 anonim ***** válasza:

Közöm nincs az mszp-hez, de a többi párthoz sem.

És azt nem leugatásnak, pusztán tényközlésnek szántam, hogy ilyen stílussal, gondolkodásmóddal, intelligenciával kíméld meg a Corvinust a jelentkezésedtől.

Amúgy hangsúlyozom: a politológus NEM politikus (sőt...), nem tudom, milyen elképzeléseid vannak erről a szakról, de bizonyára tévesek.

2010. júl. 17. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!