Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Engem mindig is érdekelt a...

Engem mindig is érdekelt a közgazdaság és a politika. Szerintetek melyik főiskola foglakozik ilywn szakkal? Mert a Corvinus az fogalakozik meg ott 65 a ponthatár. Ez mit jelent? Már 65 ponttal be lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm!

2010. jún. 16. 12:59
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Most a 447 pont az a gimnázium éveim össze jegyei?
2010. jún. 16. 13:44
 12/31 A kérdező kommentje:
*összes
2010. jún. 16. 13:44
 13/31 anonim ***** válasza:
Jesszusom, dehogy. Olvasd el a felvi.hu-n, hogy számolják a pontokat. -.-'
2010. jún. 16. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:

úristen ... te menj vmi szakmunkásképzőbe (bocs a szakmunkásoktól)

iszonyatosan buta vagy ....

2010. jún. 16. 19:54
 15/31 anonim ***** válasza:
rem. kamu kérdés
2010. jún. 16. 19:55
 16/31 A kérdező kommentje:

egyátalán nem kamu kérdés azért még nem kell leoltani senkit hogy ha valamir nem értek... komolyan mondom ez az ország már szégyen hova fajulnak az emeber..

Pff...

2010. jún. 16. 20:35
 17/31 anonim ***** válasza:
Húha, te még akkor valami kis általános iskolás lehetsz. Egyáltalán tudod mit csinál a politológus? Tés tudst kitűnő érettségit produkálni majd?
2010. jún. 17. 07:50
 18/31 anonim ***** válasza:
*és tudsz
2010. jún. 17. 08:00
 19/31 anonim ***** válasza:

19:54-es vagyok

Nem azért szóltalak le, mert nem érted, és kérdeztél!

Hanem azért, mert hha engem érdekel vmi, akkor addig járok utána, míg infót nem találok, pl a helyedbe a felvit is addig böngészném, és googliznék még rá nem jönnék h is működik ez!

A kérdésedre válaszolva: a pontszám nem az érettségid összege, vagy mi, hanem az érettségi %-os teljesítményed abból a 2 tárgyból, ami a felvételihez kell (jelenesetbe itt nemtom mi kell erre a szakra, gondolom magyar-töri), és a 3 évvége, 4. félév ami számít. Ott az összes tárgyat viszed, valamint lehet egy választhatód.

A képzéseknél meg ALAP képzéseket nézz, BsC-t, azokra mehetsz, illetve OSZTATLAN képzésre (oszt képzés a jog, orvos ..) a MESTER képzés meg azokra vontatkozik, akiknek van már egy diplomája!

remélem hasznos voltam.

2010. jún. 17. 10:44
 20/31 anonim ***** válasza:
Na és akkor most elmondanád, kedves kérdező, mi az oka annak, hogy kiemelted a kérdést?
2010. júl. 16. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!