Engem mindig is érdekelt a közgazdaság és a politika. Szerintetek melyik főiskola foglakozik ilywn szakkal? Mert a Corvinus az fogalakozik meg ott 65 a ponthatár. Ez mit jelent? Már 65 ponttal be lehet jelentkezni?
úristen ... te menj vmi szakmunkásképzőbe (bocs a szakmunkásoktól)
iszonyatosan buta vagy ....
egyátalán nem kamu kérdés azért még nem kell leoltani senkit hogy ha valamir nem értek... komolyan mondom ez az ország már szégyen hova fajulnak az emeber..
Pff...
19:54-es vagyok
Nem azért szóltalak le, mert nem érted, és kérdeztél!
Hanem azért, mert hha engem érdekel vmi, akkor addig járok utána, míg infót nem találok, pl a helyedbe a felvit is addig böngészném, és googliznék még rá nem jönnék h is működik ez!
A kérdésedre válaszolva: a pontszám nem az érettségid összege, vagy mi, hanem az érettségi %-os teljesítményed abból a 2 tárgyból, ami a felvételihez kell (jelenesetbe itt nemtom mi kell erre a szakra, gondolom magyar-töri), és a 3 évvége, 4. félév ami számít. Ott az összes tárgyat viszed, valamint lehet egy választhatód.
A képzéseknél meg ALAP képzéseket nézz, BsC-t, azokra mehetsz, illetve OSZTATLAN képzésre (oszt képzés a jog, orvos ..) a MESTER képzés meg azokra vontatkozik, akiknek van már egy diplomája!
remélem hasznos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!