Ezt miért kaptam?

Figyelt kérdés

Az Oktatási Hivataltól kaptam egy levelet amiben ez áll:

"

Örömmel vettük a 2018. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során jelzett továbbtanulási szándékát. Lezárult a jelentkezési határidőig benyújtott dokumentumok feldolgozása, melyek státuszát az e-felvételi megszemélyesített oldalán megtekintheti.

Az adatfeldolgozás során megállapításra került, hogy Ön még nem csatolta a középiskolai bizonyítvány minden olyan oldalát (pl. az utolsó évfolyamét), amely alátámasztja a tanulmányi pontok számításához szükséges középiskolai eredményeket. Kérjük, hogy a legkedvezőbb pontszámítás érdekében a középiskolai bizonyítvány valamennyi, eredményeit tartalmazó oldalát mihamarabb töltse fel."

Nem Július 11 a határidő? Meg mégis hogyan töltsem fel a 12. év végi bizonyítványomat, mikor még meg sem kaptam?

2018. jún. 1. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ma kaptam, én us úgy tudom július 11.
2018. jún. 1. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy olvastam a kérdést én is megnéztem és ugyanezt kaptam. Nem értem én se.
2018. jún. 1. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig én már fel is töltöttem mindent :D
2018. jún. 1. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Július 11 a dokumentumok pótlásának határideje.:)
2018. jún. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!