Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tegyem túl magam...

Hogyan tegyem túl magam rajta, hogyha anyámék megengedik, hogy szakot vàltsak, akkor nem csúsznék?

Figyelt kérdés

Psz-re járok, de mivel nem ment a számvitel, csúszok min 1 évet.

Csomószor át akartam menni gm-re, de nem engedték meg...

2018. máj. 31. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan, veled valami nem oké. Szerinted normális heti minimum egyszer feltenni ugyanazt a kérdést? Vajon ha az előző 24563. kérdésedre se kaptad meg a kielégítő választ, most se fogod. Szánalmas komolyan. Alig várom a következő ugyanilyen kérdésed.
2018. máj. 31. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
1ev csúszás az semmi..
2018. máj. 31. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges újra és újra megkérdezned, mindig ezt írják: költözz el. Ha kell iratkozz át meeesszi egyetemre és légy kolis vagy itt a nyár gyűjts pénzt szeltembertől meg keress albérletet. Vagy válthatnál levelezőre és akkor tudná dolgozni és menni otthonról.

Komolyan nem tudom elhinni, hogy ez nem kamu kérdés. Akivel így bánnak otthon igyekszik minél hamarabb lelépni. Volt osztálytársam meg ismerősöm is akit tényleg vertek otthon, pokollá tették az életüket mindketten olyan hamar leléptek otthonról amilyen gyorsan tudtak. Nem még elvégezték az egyetemet otthon élve. Tippre 20 év feletti vagy, kicsit legyél már önálló.

2018. máj. 31. 23:30
 14/14 anonim válasza:
De én nem értem.. miért nem költözöl el otthonról???? Felnőtt ember vagy, ha ezt hagyod, meg is érdemled!
2018. jún. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!