3,5 és fél éves képzésre járok, ez a 7. félév, viszont a matek miatt 1,5 évet csúsznék ti mit csinálnátok?
A többi tárggyal végzek. 95 % megvan. Az a baj, hogy a matek 4 féléved ráépülős. Egyszer sem lehetne csúszni vele. Én meg csúsztam egy évet a matek 1-el, mégegyet a matek 2-vel.
Annyira feladtam az egészet, én nem akarokég 2 évet idejárni. Úgyhogy most félévben fel se vettem 2 tárgyat, minek alapon... Nyelvvizsgázni is akartam, de minek, ha úgyis abbahagyom?
Fizetősre járok, több, mint 1,5 millió forintom benne van. Meg az a bja, hogy elég sok emberbek elmondtam a suliban, amit nagyon megbántam, mert elért a faluig is... :(
Életem legrosszabb döntése volt ez.
Anyámék nagyon kiakadnának, meg engem beszélne meg a félvilág. Azt meg nem hazudhatom be, hogy van diplomám.
Vakami ötletetek van?
Jó és hogy magyarázom meg ezt bárkinek is.
Erre én is gondoltam, hogy dolgoznék, akartam is, de csak Tesco árufeltöltő akadt.... Ez az opció tehát nem játszik.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is befejezném. Amikor már csak 1-2-3 tárgyad van egy félévben, menj el gyakornoknak a leendő szakmádba. Lesz tapasztalat és pénz is.
Hasonló cipőben járok én is. Szintén vidéken, falun lakom. Én 2 évet csúszok összesen, ugyanígy ráépülős tárgy miatt. Totál nem érdekel ki-mit gondol a faluban, hidegen hagy. Ha elvégzem az egyetemet, akkor valószínű a legtöbb lakó irigy lesz, és még jobban ki fog beszélni. Ez van :)
Ha a szüleidnek mondják a faluban akkor mi van? Legalább az ő gyerekük egyetemre jár, nem pedig a focipálya mellé kábítószerezni..
Plusz: mindenkinek meg van a lehetősége tanulni. Ha valaki annyira bizonyítani akarja, hogy 3,5 év alatt el tudja végezni, akkor végezze el. Nem kell adni a rosszindulatú emberekre. Ennyi szerintem :)
Én mindenképpen befejezném és nem hagynám veszni...passzív meg elmegyek dolgozni és társaival csak a saját helyzetedet nehezíted meg....non-stop csapassad a matekot...
7 szemeszter vizsgaidőszak X vizsga, X millió forint vs matematika.......
Na hát velem nem szórakozna.....túl nagy a tét...én lezúznám :-)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!