Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3,5 és fél éves képzésre...

3,5 és fél éves képzésre járok, ez a 7. félév, viszont a matek miatt 1,5 évet csúsznék ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A többi tárggyal végzek. 95 % megvan. Az a baj, hogy a matek 4 féléved ráépülős. Egyszer sem lehetne csúszni vele. Én meg csúsztam egy évet a matek 1-el, mégegyet a matek 2-vel.

Annyira feladtam az egészet, én nem akarokég 2 évet idejárni. Úgyhogy most félévben fel se vettem 2 tárgyat, minek alapon... Nyelvvizsgázni is akartam, de minek, ha úgyis abbahagyom?

Fizetősre járok, több, mint 1,5 millió forintom benne van. Meg az a bja, hogy elég sok emberbek elmondtam a suliban, amit nagyon megbántam, mert elért a faluig is... :(

Életem legrosszabb döntése volt ez.

Anyámék nagyon kiakadnának, meg engem beszélne meg a félvilág. Azt meg nem hazudhatom be, hogy van diplomám.

Vakami ötletetek van?

2018. márc. 23. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én végig csinálnám, így tudnék keresni mellette valamilyen irodai diákmelót és csak arra az 1-2 órára kéne bejárnom legalább. Mondjuk én felvettem volna a tárgyakat hogy amit lehet befejezzek meg a nyelvvizsgát is megcsinálnám. Esetleg szaktól függően vállalhatsz gyakornoki munkákat is hogy legalább tapasztalatod legyen mire kikerülsz.
2018. márc. 23. 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó és hogy magyarázom meg ezt bárkinek is.

Erre én is gondoltam, hogy dolgoznék, akartam is, de csak Tesco árufeltöltő akadt.... Ez az opció tehát nem játszik.

2018. márc. 23. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Én is befejezném. Amikor már csak 1-2-3 tárgyad van egy félévben, menj el gyakornoknak a leendő szakmádba. Lesz tapasztalat és pénz is.

Hasonló cipőben járok én is. Szintén vidéken, falun lakom. Én 2 évet csúszok összesen, ugyanígy ráépülős tárgy miatt. Totál nem érdekel ki-mit gondol a faluban, hidegen hagy. Ha elvégzem az egyetemet, akkor valószínű a legtöbb lakó irigy lesz, és még jobban ki fog beszélni. Ez van :)

Ha a szüleidnek mondják a faluban akkor mi van? Legalább az ő gyerekük egyetemre jár, nem pedig a focipálya mellé kábítószerezni..

Plusz: mindenkinek meg van a lehetősége tanulni. Ha valaki annyira bizonyítani akarja, hogy 3,5 év alatt el tudja végezni, akkor végezze el. Nem kell adni a rosszindulatú emberekre. Ennyi szerintem :)

2018. márc. 23. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Matekot különtanárral megcsinálod. A nyelvvizsga mindig hasznos .
2018. márc. 23. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Látom legalább kifogásaid vannak... Nézz kicsit jobban utána milyen diákmunkák vannak a környékeden, ha van 1-2 multi, bank a környéken akkor legrosszabb esetben is adminisztrációs munkát találhatsz. De utána járhatsz hova lehet menni szakmai gyakorlatra az egyetemről, kikkel van valamilyen kapcsolata a sulinak és ezeknek a helyeknek is írhatsz, hogy érdekelne gyakornoki munka. Próbálkozz más iskolaszervezeteknél is, mert olyan nincs hogy csak és kizárólag árufeltöltőnek tudnál elmenni.
2018. márc. 23. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen befejezném és nem hagynám veszni...passzív meg elmegyek dolgozni és társaival csak a saját helyzetedet nehezíted meg....non-stop csapassad a matekot...

7 szemeszter vizsgaidőszak X vizsga, X millió forint vs matematika.......

Na hát velem nem szórakozna.....túl nagy a tét...én lezúznám :-)

Hajrá!

2018. márc. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!