7. osztályos srácnak ( nem én) gáz ha év végi nyelvtana 2. -es? Jővőjét nagyon befojásolja?
Nehéz elhinni, hogy nem te vagy...
"befojásolja"
én világéletemben 2-es voltam nyelvtanból- értsd úgy, hogy minden év végén feleltem a kettesért :-) - mégis egyetemre mentem és nem alapképzésre hanem rendes 5 éves egyetemi képzésre.....abszolváltam, leállamvizsgáztam.
Általános után gimnáziumba mentem....simán felvettek ahogy egyetemre is...tehát semmi nincs veszve!
Egyetemen - ellentétben a gimnáziummal - senkit nem érdekelt zh-kon, írásbeli vizsgákon a helyesírásom...tudod vagy nem tudod ennyi!
A gimibe a nyelvtan tanár elégtelent adott mindenre nekem mert nem írtam helyesen, pedig ha pl leírom perfekt Petőfi full akkor az jeles és ne lovagoljunk már hogy írjuk ezt meg azt :-) Utáltam a vénasszonyt!
Egyetemen senki nem érdekelt a helyesírás...és az államvizsga pedig szóban volt :-)
Szakdolgozatot meg lehet írni "tollbamondással is" én diktálom megfelelő ember meg írja helyettem.
Szóval no para...a nyelvtan hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!