Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 7. osztályos srácnak ( nem...

7. osztályos srácnak ( nem én) gáz ha év végi nyelvtana 2. -es? Jővőjét nagyon befojásolja?

Figyelt kérdés

#7. osztály #nyelvtan.2es
2018. máj. 30. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
hát elitgimibe nem valószínű hogy menni fog... de ő tudja..
2018. máj. 30. 17:12
 2/7 A kérdező kommentje:
pl egy SZIKSZI be szeretne menni. keress rá. mit gondolsz?
2018. máj. 30. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
hát nyomja meg az utolsó évet és készüljön nagyon a felvételire :D kell írnia egy nagyon jó központi felvételit
2018. máj. 30. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem sikerülne attól még átjelentkezhet oda 9.-ben, nem kell félni, csak tanulni, hogy lássák, rajta hogy akarja.
2018. máj. 30. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Nehéz elhinni, hogy nem te vagy...

"befojásolja"

2018. máj. 30. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Gyermekem, nyugodtan bevallhatod, hogy rólad van szó, elvégre a kérdésed alapján a vak is látja. Amilyen sz'r az oktatási rendszerünk, sajnos tovább fognak engedni az általános iskolából ezzel a helyesírással, és - ismét sajnos - senkit sem fog érdekelni később sem, hogy az egyszerűbb főneveken kívül semmit sem sikerül helyesen leírnod. Legalább kezdj el szépirodalmat olvasni, hogy passzívan ragadjon rád egy kis tudás.
2018. máj. 30. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

én világéletemben 2-es voltam nyelvtanból- értsd úgy, hogy minden év végén feleltem a kettesért :-) - mégis egyetemre mentem és nem alapképzésre hanem rendes 5 éves egyetemi képzésre.....abszolváltam, leállamvizsgáztam.

Általános után gimnáziumba mentem....simán felvettek ahogy egyetemre is...tehát semmi nincs veszve!

Egyetemen - ellentétben a gimnáziummal - senkit nem érdekelt zh-kon, írásbeli vizsgákon a helyesírásom...tudod vagy nem tudod ennyi!

A gimibe a nyelvtan tanár elégtelent adott mindenre nekem mert nem írtam helyesen, pedig ha pl leírom perfekt Petőfi full akkor az jeles és ne lovagoljunk már hogy írjuk ezt meg azt :-) Utáltam a vénasszonyt!

Egyetemen senki nem érdekelt a helyesírás...és az államvizsga pedig szóban volt :-)

Szakdolgozatot meg lehet írni "tollbamondással is" én diktálom megfelelő ember meg írja helyettem.

Szóval no para...a nyelvtan hülyeség!

2018. máj. 31. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!