8. osztályos felvételiző diákokat szeretnék megkérdezni, hogy ti mennyire nyomjátok meg még ezt a félévet?
Én igazából ugyanannyit tanulok, mint előző félévben: semennyit. :D
Nyelvi tagozatra jártam, nyelvből világéletemben kitűnő voltam/vagyok, kémiából és biológiából úgyszintén (ilyen irányban is tanulok tovább), a magyarhoz tehetségem van a tanárom szerint, de én veszettül utálom a tárgyat, a matek, fizika, töri is megy, földrajzból semmit sem tanulunk, a többi tantárgy meg csupán tölteléknek van ott. Nulla tanulással (annál több valódi tudással) tartom a 4,7-es átlagom, és nézem a sok szerencsétlent, akik képesek voltak négy tárgyból is bukni. :D Bár a felvételim nem lett a legjobb, egy jó szóbelivel sikerült a megyém legerősebb gimijébe felvételt nyernem, bár az már a jövő zenéje, hogy bírni fogom-e. :D A kérdésedre visszatérve, ebben a félévben még lazábbra vettem a dolgokat, szinte aludni járok már csak a suliba (szerencsére a tanárok nem szólnak meg miatta), meg röhögni az osztálytársaim közt zajló Mónika-shown. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!