Hol tudok katonai alapismeretekből érettségit tenni és hogyan?
Most érettségiztem le és úgy néz ki, hogy nem lesz meg a pont a felvételimhez. Gondolkoztam, hogy katonai alapismeretekből érettségizek jövőre az eléggé kedvező lenne.
Viszont nekem nincs 2 évem, hogy tanuljam (mert ugye 2 évig tanult tantárgyból lehet érettségizni). Most akkor ezt, hogy is csináljam?
Illetve lehet olyat, hogy csak ebből az egy tantárgyból érettségizek jövőre?
Tanulnod egyedül kell vagy magántanárt fizetsz - mivel már nincs tanulói jogviszonyod.
Igen, jövőre már bármilyen tárgyból tehetsz érettségi vizsgát, katonai alapismeretekből is (pénzért).
Hol? -Praktikusan olyan középiskolában, ahol oktatnak ilyen tárgyat. A [link] oldalon jobbra van iskolakereső, ott találsz közeli iskolát, vedd fel velük a kapcsolatot (majd nyári szünet után).
Köszönöm a gyors segítséget :D.
Tehát akkor nem kell 2 évig tanuljam ezt a tárgyat, hogy érettségizhessek belőle, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!