Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy van ez az átsorolás?

Hogy van ez az átsorolás?

Figyelt kérdés
Én fizetős levelezőn vagyok. A csoporttársaim rettegnek nehogy átsorolják őket költségesre. Nem tudom hogy működik ez. Ha valakit már átsoroltak leírná hogy ment ez az egész? Nem tudom mikor döntenek róla,pl. ha valaki rosszabb akár egy tizeddel mint én akkor már átsorolják?
2010. jún. 15. 09:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van, hogy évente teljesíteni kell 30 kreditet, különben költségtérítésesre teszik az illetőt.

"Visszafelé" pedig kell külön kérvény (maguktól nem tesznek költségesről államira), és benne kell lenni a (teljes) évfolyam legjobb X%-ában (talán 10%, de ezt nem tudom pontosan), és ha ezeket teljesíti az ember, még akkor is kell "üresedés" az államilag támogatott szakon.

2010. jún. 15. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!