Tetoválás és egészségügyi szak?
Figyelt kérdés
Egészségügyben szeretnék tovább tanulni , csecsemő és kisgyermek nevelőnek , de van már tetovalasom a bal csuklómon, nyaron pedig lesz a kovetkezo ami az egesz jobb alkaromat el fogja fedni.Egészségügyben így dolgozhatok majd? Vagy keressek másik szakmát.2018. máj. 22. 11:36
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan dolgozhatsz. Nem fertőző beteg vagy hanem tetoválásod van.
Nekem is van az egyik alkaromon belül, a másikon karkötő a csuklón. Attól még felnőtt nő vagyok, úgy is viselkedem, úgy is öltözöm és nem pizzériában körözök tálcákkal. Úgyhogy ilyesmi miatt ne izgasd magad, nyugodtan tanulj bármit, nem ezt fogják nézni.
37N
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is egészségügyben dolgozom (kórházban és rehabilitációs intézetben) és mi úgy oldjuk meg hogy akinek alkarjan van, ő hosszú ujjú pólót hord pl.
Amikor én anno megcsinaltattam az első tetkóm (lábon), akkor a tetkóssal lemertuk milyen hosszú a fehér halásznadragom, amiből még pont nem látszik a minta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!