Akinek van tanár szülője, vagy családtagja, ő is mindig beteg?
Figyelt kérdés
Az enyém állandóan, ráadásul el is kapod tőle.2018. máj. 17. 05:12
1/5 anonim válasza:
Pedagógus szülők gyereke vagyok. Én nem vagyok beteges.
Valószínűleg az imunrendszered gyenge. Nem csak a szüleidtől kaphatod el a betegséget. Elég leugornod a boltba vagy kimenni az utcára, vagy csak kinyítnod otthon az ablakot. Ne a szüleidet hibáztasd!
2/5 anonim válasza:
Anyám alsós tanárnő, egyáltalán nem voltam beteges az iskolában, sőt az átlagnál kevesebbet hiányoztam. Ő pedig 30 éve alig 1-2 napot hagyott ki betegség miatt.
3/5 anonim válasza:
Anyukám alsós tanítónő. Nálunk is évi 1-2 alkalommal ha beteg lesz, de azt sem feltétlen az osztályától kapja el. Én pedig sosem kaptam el eddig tőle.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Általános iskolai tanár vagyok. Évente 1-2 alkalommal vagyok beteg.
Vannak kollégáim, akik viszont valóban többször betegek (vagy legalább is beteget jelentenek).
5/5 A kérdező kommentje:
Anyám legalább 25-suör beteg volt, ha a hasmenéses vírusokat és a tetüt is számoljuk...
Mivel ő főz, legtöbbször elkapjuk. Most ia egy torokfájós vírus, hát kinem maradhatott volna.
2018. máj. 18. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!