BCE /Corvinus egyetem/GTK/ kollégiumai között melyik a legjobb? Ahol legjobb a légkör, több a buli, fiúk lányok stb?
Két évig laktam tarkán, 2017 szeptemberétől lakok Kinizsiben. :)
Őszintén örülj ha valahova felvesznek, de tényleg. A sok külföldi miatt magyaroknak évről- évre egyre kevesebb a hely.
Attól hogy még gólya vagy nagyon nem biztos h kapsz kolit. Én már csak tudom, mert kolis kérvényeket bírálok
Buli nem sok volt tarkán, mert nem volt rá igény. hiába szerveztek nem ment le senki. A gólyák még összetartanak és esténként iszogatnak vagy beszélgetnek. De amúgy a felsőbbévesek elvannak a szobában.
Egyre több szobát újítanak fel :) Szerintem tarkán a legjobb, mert 3an vagytok egy nagy szobában. Igaz, kint van a kollégium a fenében. De Kinizsiben hiába vagyunk ketten a Duna parton mégis rosszabb a komfort érzetem
Eléggé sajnálatos hogy ennyire csak a szexualitás éltet...
Attól hogy még egyetemista leszel (talán) még nem jelenti azt hogy ezernyi nő fog sorba állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!