Így sikerülhet az orvosi? (Semmelweis?
Az a helyzet hogy most nem rég csapott meg az érzés hogy orvos szeretnék lenni(gyakorlaton voltam a kórházban találkoztam pár orvossal stb...) Nagyon megtetszett a szakma de tényleg nagyon szeretnék orvos lenni. 11.-es vagyok most sajnos nem a legjobb tanuló mert eddig nem érdekelt a jövőm. Azt tudom hogy kémiából,biológiából kell emeltezni na most nekünk a suliban nincs kémia és az a helyzet hogy nem is nagyon értettem általánosban(szintén nem érdekelt) ha most elkezdenék kémia tanárhoz járni 1 év alatt sikerülhet az emelt?A másik meg az hogy diszkalkuliás vagyok.Szintén amiatt a hülye lustaságom miatt lettem az igazából szerintem nem vagyok csak lemaradtam anyagban és emiatt nem értettem semmit(5.től rengeteget csúfóltak emiatt órán nem is figyeltem csak imádkoztam hogy ne szóljanak be órán). Összefoglalva: felvesznek az orvosira hogyha a 11 évvégém nem a legjobb de 12.-ben belehúzok és járok magántanárhoz? Bocsánat az összevissza írásért de sietek és rettenetes aggódom hogy esetleg nem sikerül.
Ja és egy középfokú nyelvvizsga elég?
Amúgy eszem van hozzá könnyen tanulók csak ugye ezt eddig nem használtam ki...
"nekünk a suliban nincs kémia"
Akkor mégiscsak van. Fals információkkal nem lehet mit kezdeni. Ettől függetlenül nem valószínű, hogy fel fogsz készülni két emelt szintű érettségire. Ezt nem rosszindulatból mondom, hanem tapasztalatból. Ha komolyan gondolod, akkor jövőre leérettségizel középszinten és utána felkészülsz az emeltre.
Azóta hogy haladsz, Kérdező? :)
Én most vagyok elős a szegedi orvosin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!