Tényleg igaz, hogy a pécsi Tudományegyetem Állami és Jogtudományi karán Levelező szakon elég az alapfokú (! ) nyelvvizsga?
Barátnőm mesélte, őszintén bevallom úgy tudtam, hogy a fősulin egy középokú idegennyelvű nyelvvizsga kell a diplomához, az egyetemeken meg két nyelvből közép, vagy egy nyelvből felsőfokú... ráadásul közgázos fősulin már nem is elég a sima közép, hanem már oda üzleti közép kell...
Tényleg igaz lenne, hogy egy jogi egyetemen ráadásul levelezőin elég lenne egy alapfokú?????
Köszi, valahogy én is így sejtettem.
Tegnap hencegett azzal, hogy neki(k) elég az alapfokú, ráadásul már van egy másik diplomája (ahhoz is elég volt neki egy alapfokú), és most másoddiplomás képzését a PTK-n tölti, így nekik elég az alapfokú...
Próbáltam rákeresni a PTK SZMSZ-ében (szervezeti és műk, szab)-ban de olyat nem igazán találtam :( Pedig nálunk - egy másik - fősulin kerek perec le volt írva benne hogy középfokú nyelvvizsga kell... most egy kicsit csodálkozom, hogy a pécsiek ennyire lejjebb adták, ráadásul egy egyetem... hm érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!