Miért van sok szaknál felvételi elbeszélgetés?
Persze. Annyi a lényege, hogy pl ovónőnek ne vegyenek fel egy pedofilt vagy egy pszichopatát.
Vannak dolgok amiket egy sima elbeszélgetésen is ki lehet szűrni és ehhez nem kell a szakmáról beszélgetni.
Nekünk van egy jogi ügyünk, az ügyvéd kb. megszólalni sem képes, szakmaisága nulla, a bíróságon szinte én adtam elő a felperesei mondandómat...
Az ilyen fogalmam sincs, hogy hogyan végezte el az egyetemet, meg hogyan lett belőle ügyvéd, de érdekelne.
Rengeteg jogász van, azon belül pedig sok rossz.
Minap az önkormányzat kért egy ügyvédtől tanácsot, kemény 1 mondatos szöveget tudott visszaírni, az én 3 oldalas kérdésemre....
Nem fognak lepontozni az miatt ha nem fognak tetszeni nekik a hobbik. Szerintem a mai világban inkább jó ha valaki csinál valamim a szabad idejében és nem csak tv-t néz. Azért próbálj meg intelligens, kommunikatív és mosolygós lenni. Ja és ne izgulj.
OFF Elsőnek:
Óvó nőknek egyébként csak alkalmassági vizsga van(beszéd, tesi, ének) szóvel senki sem kívncsi arra, hogy pedofil vagy-e vagy sem. Elég szomorú szerintem:(
Első vagyok
Tudom, hogy csak alkalmassági van, mert barátnőm óvónőnek tanul. Ez csak egy példa volt.
Amúgy tényleg elég szomorú. Szerintem egyetemi és főiskolai felvételiknél kötelezővé kéne tenni a pszichológiai felmérést is. Én pl szülésznőnek tanulok és valamiért vannak olyan csoporttársaim akik nem bírják a vért vagy utálják a kisbabákat... Csak gratulálni tudok nekik a szakmaválasztáshoz és nagyon sajnálom azokat a nőket akik náluk fognak szülni.
OFF utolsónak:
Teljesen egyet értek veled. Én tanító néni szeretnék lenni és rengetegen voltak alkalmasságin akik nem is szeretik a gyereket és úgy beszélnek mint egy kocsis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!