Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van aki holnap szóbelizik?...

Van aki holnap szóbelizik? Más is fél/félt előtte?

Figyelt kérdés
Én már teljesen kivagyok. Minden tételt megtanultam, csak valamelyik kevésbé megy valamelyik jobban. Ez normális, vagy van aki mindent egyformán jól tudott? Ugye túl lehet élni? Nagyon félek. :(
2010. jún. 13. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most azonnal nyugodj meg (tudom, könnyen mondom, nem én szóbelizem holnap, de tényleg tudom mit beszélek:D), mert mindent megtanultál!!! Ott, miután kihúztad a tételt, arra az egyre fogsz koncentrálni, és lesz is időd kidolgozni, tehát biztosan sikerülni fog!!!

Nekem kellene halálra izgulnom magam (bár nekem még van egy hetem), mert én még egy mukkot sem tanultam... majd holnap tanulgatom! :D

Én már túlestem egy ilyesfajta vizsgán, és nagyon kiakadtam, semmit nem tudtam, mert túl izgultam! Nem szabad! Én úgy ülök oda, hogy lesz, ami lesz... (persze ennél azért több, de így bíztatom magam:D)

SOK SIKERT! ÉS NYUGI, MERT NEKED SIKERÜLNI FOG!:-)

Holnap írd meg, hogy hogy ment, jó??? :-)

20L

2010. jún. 13. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon, ígérem írok majd. Neked pedig drukk a jövő hétre. :)
2010. jún. 13. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Köszi szépen, reménykedem a 10%-ban mindenből! :D

Neked kell(ene) a legkevesebbet aggódnod, kölcsönadhatnád a tudásod majd egy napra! :D

Várom az eredményt! :)))

20/L

2010. jún. 13. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is holnap érettségizem, és nekem még van pár tétel, amit át kell nézni... Magyarból kb háromnegyedében vagyok biztos, törinél ez jóval kevesebb. Állatira félek, hogy olyat húzok, amit kevésbé vagy egyáltalán nem tudok, de igyekszem pozitívan nézni, hátha sikerül olyat húzni, ami jobban megy. :D Sok sikert neked holnapra, ha mindent megtanultál, tuti jó lesz. :) Aztán majd írd meg, hogy sikerült!
2010. jún. 13. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csütörtökön vizsgázom, magyarnak kb a felét tudom, töriből semmit. :D Kezdek izgulni, hogy csütörtökig nem lesz elég időm és energiám megtanulni, nagyon lassan megy. Nekem szerencsére a német tavaly megvolt, az angol pedig emelt szintű, így már az is. De ez a 2 tárgy is 60 tétel, ráadásul pont ez a kettő nem kell a továbbtanuláshoz, így vhogy nem is tud érdekelni. :S De ha te már mindent tudsz, szerintem nyugodj meg és pihenj egyet. :)
2010. jún. 13. 14:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Neked is egy kalappal, az eredményeket én is várom majd. :)
2010. jún. 13. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kedden szóbelizek és eléggé félek én töriből mindent tudok irodalomból meg nem sokat! még ma is próbáltam tanulni meg holnap is de nem sok megy a fejembe..már csak a szerencsében bizok! sok sikert mindenkinek :)
2010. jún. 13. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Örömmel jelenthetem, érett lettem. :) Az angolt leszámítva gyerekjáték volt és a hangulat se volt olyan szigorú, mint amire számítottam. Na, de az angol tényleg szörnyű volt stressz helyzetben az a csenevész angol tudásom is elhagy ami egyébként van.
2010. jún. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!