Miért fizetős a Master of Business Administration szak, amikor ugyanazokról a tantárgyakról beszélnek, amiket már előtte közgázon elvégeztem?
De sok.. csak ez egy ilyen szakma, hogyha meg akarod adni a látsztát, hogy tanultnak nézzél ki, akkor ki kell pengetned érte. (Én is elkezdtem 10 éve, azonkívül, hogy átváltottam a pontjaimat, szinte le sem kezdtem..
Nyilván valaki ebben látja a boldogulásának az útját, akkor az végezze el.
azért, mert oda csak úgy jelentkezhetsz ha más több éves szakmai vezetői tapasztalatod ami leigazolható
úgy vannak vele aki egy cégben vezetői tisztséget tölt be évek óta, az vagy megengedheti magának a fizetéséből vagy a cég kifizeti neki.
ezt a mastert nem azoknak találták ki aki a bsc után master akarnak csinálni rögtön
A gazdag szülők gyerekeinek szakja. Nem kell hogy vezető legyél, elég csak leigazolt két év munka középvezető szinten. Irreálisan magasnak tartom a tandíjat, mert az oktatás színvonalához képest jóval kevesebbnek kellene lennie.
Amióta beindították a gazdasági szakokat a műegyetemen, azóta folyamatosan romlik az oktatás színvonala. Egyre több hallgatót oktatnak, egyre kevesebbet tanítanak (nincs szaktudás) és közben ugyanúgy szemétkednek és a mérnöki szakokkal is ugyanaz a helyzet. Nem a tudás a fontos, hanem az hogyan csesszenek ki a hallgatókkal!
nem azt mondtam, hogy pénzügyi igazgatónak kell lenni, hanem azt, hogy leigazolt vezetői tapasztalatodnak kell lennie.
A középvezető nem vezető?
Azzal vitatkoznék, hogy a Közgáz GTK-ja gazdag gyerekek víkendegyeteme lenne, a TTK-ra ez már inkább igaz.
A KÖzgáz GTK-ján az oktatás színvonala még mindig jó, ugyanúgy ahogy a BGF-en is, egyébként lehet szidni a BME-t és volt Közgázosként "kötelező" is lenne fikáznom őket, de a BME-n a gyazdasági kar még mindig jobb, mint azokban a zugiskolákban, mint a Kodolányi, ZSKF és ÁVF.
Nem a BME rontja a gazdasági felsőoktatás színvonalát hanem ezek.
A BME-s tanárok 80%-a volt Corvinusos tanár vagy mind két helyen óraadó.
A mérnökképzésről nem tudok nyilatkozni.
Én középvezető vagy pénzügyi területen, aláírtam egy tanulmányi szerződést és a cég kifizette, két évig ott kellett maradnom, amíg be nem fejeztem a tanulmányaimat az MBA-n, sőt azóta is ott vagyok.
Előtte is GTK-s voltam, sok pluszt ad ez a master.
Hülyeség azt mondani, hogy ezt már tanultam, pedig az alapképzést 4,7-el zártam tehát nem alibiből jártam be az egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!