Csete Balázs Szakgimnázium vélemények?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csakmert gondolkodtam hogy átmegyek ebbe a szakgimibe mert akkor 1 év alatt lesz egy szakmám és nekem 5 perc mire eljutok oda.
A többi ami felvett, oda 1:30-2 óra mire odaérek.
Szia.
Én a Csete Balázs szakgimi 11/B-s tanulója vagyok. Informatika szakra járok. Rengetegen azt mondják gettó suli meg nagypofájú diákok néhol még olyat is hallok ahol azt mondják, hogy a tanárik is nagyképűek. Ide járok lassan már 4 éve, az eddig olvasott állításoknak csak az ellentétes nézetét tudom leírni. Igen járnak ide nagypofájú diákok, de a diákok nagy része normális. A tanárok kifejezetten rendesek, olyan rendesek sokszor hogy más iskola tanárai igazán példát vehetnének róluk. Sokan mondják mindenkit felvesznek ide, nos ezzel szemben annyit tudok mondani hogy nem igaz. Az igaz hogy felvételizni nem kell, de nem vesznek fel ide bárkit. emellett rengeteg sulin kívüli tevékenységre is van lehetőség. Aki nem hiszi járjon utána, rengetek nyílt nap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!