4-es átlaggal melyik szombathelyi középiskolákba vesznek fel?
A felvételid nagyban függ a központi írásbelidtől. Az átlagod annyiban számít, hogy bizonyos tantárgyak hetedik évvégi és nyolcadik félévi jegyeit nézik.
Javaslom nézelődj az oktatas.hu oldalon a közoktatás menüpont alatt, mert vannak hiányosságaid a felvételiről.
Gimi : Premontrei, de ez nagyon gyenge, legalább is nekem ez a véleményem,
Szakgimi : Meg a HBSz től a Hermanig
Szakgimik közül az összesbe.
Gimnáziumba nem érdemes menni... csak érettségit ad, semmi szakmát... sőt a szakgimnáziumba olyan speciális szakmai tárgyak vannak, amik a gimikben nincs és utána egyetemen sokkal könnyebb lesz. pl. Gépiparis gépészesek gépészmérnöknek megy, ezerszer többet tud már egyetemen, mint egy gimis,aki nem tanult se tervező porogramot , se gépészeti tárgyakat.
Premo tuti, de az egyik legrosszabb.
Kanizsai szerintem megvan, oda felvételi sem kell. NLG-hez kell egy jó felvételi. Nekem 4.9-cel, meg 87 pont felvételivel megvolt 3 éve, de azt hiszem 42. helyen álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!