A budapesti Szent László Gimnázium erős (országos szinten)?
Figyelt kérdés
orvosi egyetemre bekerülhetek, támogatni fognak ha ide megyek?? iskolát akarok váltani...2010. jún. 12. 16:35
1/6 anonim válasza:
Igen, ez erős gimnázium. Hogy érted a támogatást? Ugyanolyan lesz, mint a többi gimi etéren, de a tanulás részt tényleg valós tanulással lehet csak megoldani.
2/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy pont téged várnak a Szent Lászlóban! Nyilván be van telve a létszám, és ha van is hely, csak a legjobbakat veszik fel. Hogy mit akarsz a támogatással, azt meg én se értem.
3/6 A kérdező kommentje:
a tanárok részéről...
2010. jún. 12. 20:11
4/6 anonim válasza:
Szerintem nagyobb a híre, mint amilyen valójában. Mindenki azt mondja, hogy mennyire nagyon durván erős, de én ezt nem igazán veszem észre.:)
5/6 A kérdező kommentje:
akkor jó suli??
2010. jún. 14. 12:10
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó. Ha elvégzed majd, hidd el, vissza fogod sírni.
Ne válts iskolát szerintem, az orvosira nem könnyű bejutni, függetlenül attól, hogy hova jársz. Ha orvos akarsz lenni, akkor tanulni kell bioszt-kémiát, akkor elmész faktra (11-dik ben). Nekem volt egy pár osztály- meg évfolyamtársam, aki oda ment (2 éve végeztem ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!