Mennyire nehéz megvédeni egy alapszakos szakdolgozatot?
Nálunk egy nagyon tanszékfüggő :(
Van olyan, ahol megadják a kérdéseket előre és mindenki ötöst kap.
Nekem persze arra a helyre kellett mennem, ahol a porig aláznak, keresztkérdéseket tesznek fel (pl felolvasnak egy mondatot, hogy ezt melyik cikkben láttad. Valaki megjegyzi ezt minden mondatnál?) Elkanyarodnak a szakdolgozatod témájától (mert megemlítettél mellékesen valamit). 3-4 kérdés helyett 20-25 random van, 1 óráig simán tart csak a kérdezz-felelek a ppt prezentáció után.
Mindenki előtt olvassák fel a konzulensed értékeléseit, nálunk senkinek se lett ötös. Pl. képtelen volt a magyar nyelvet megfelelően alkalmazni, az angolt nem beszélni felsőfokú szinten, hiányos volt az egész (max oldalszámmal) stb. Végén meg folytatták, hogy nem húztad ki magadat, nem néztél a kérdező szemébe, nem teremtették a ppt előadás közben kapcsolatot az értékelőkkel stb. 4-es volt a legjobb jegy nálunk.
TTK-s voltam/vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!