Emelt bioszra van még időm felkészülni?
Fel tudsz rá készülni. Én azt javaslom, hogy csinálj meg annyi érettségi feladatot, amennyit csak tudsz (esszéket is írj, legalább hetente kettőt-hármat!), emellett pedig oszd be az anyagot (mondjuk minden hétre egy mozaikos könyv, utolsó két hét pedig ismétlés: egyszer alaposan, egyszer nagy vonalakban). Ja, és mindenképp nézd tanulás mellé a követelményrendszert, úgy biztosan nem hagysz ki semmi fontosat, ill. olyat se tanulsz meg, ami nem kell (bár a mozaikos könyvek egész jók, nagyjából átfed az emeltes anyaggal).
Nem könnyű felkészülni egy emeltre a többi érettségi mellett, de nem lehetetlen (nekem tavaly 3 emeltem volt, köztük a biosz meg a kémia, meg tudtam csinálni). A legtöbbet nekem mindegyik érettségim esetében az előző évek feladatlapjai segítettek. Nagyon ajánlom az ábrás feladatokat. Ha azok mennek és esszét is tudsz már írni, akkor szerintem nagy baj nem lehet. :)
Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!