Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A sorrendváltoztatás után...

A sorrendváltoztatás után kitesznek új ideiglenes listát a középiskolák?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy van olyan gimnázium, amelyben a diákok új tagozatokat jelölhetnek meg, akkor én lejjebb csúszhatok még a listán.A végén még emiatt nem vesznek majd fel a kiszemelt gimnáziumba. Ezt szeretném látni, mi a helyzet a módosítás után. Szerintetek van erre lehetőség vagy ki kell várni az április végét?

2018. márc. 23. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
április 20-án kerülnek ki a végleges rangsorok,előtte nincs semmi visszajelzés.Én is nagyon félek amiatt,hogy a véglegesben nagyon le fokog csúszni:(
2018. márc. 27. 14:47
 12/13 anonim válasza:
Szia! Elmondom neked a tapasztalataimat, lehet, hogy segíteni fog. Ahogy én tudom, mikor már kitették az ideiglenes listát, utána már csak a végleges jegyzéket rakják ki az iskola honlapjára, de a legjobb gimnáziumok levelet is küldenek a diák felvételéről illetve elutasításáról. Tegyük fel, hogy te kémia szakra jelentkeztél, és annyira megtetszett neked a biológia szak abban a gimnáziumban, hogy azt is megjelölöd ( természetesen, ez az "esemény" akkor történt, miután te tudod a az ideiglenes lista eredményét). Az osztályfőnökünk azt mondta erre, hogy megjelölheted azt a szakot/tagozatot, de a gimnáziumok nem rendeznek olyan szóbelit, ahol csak azok vesznek részt, akik még pluszba jelölte meg azt a tagozatot. Úgyhogy, ha olyan szakon vagy, ahol kellett szóbeli, nem kell izgulnod, de ahol nem kellett, ott nagyobb az esély( de az is igazán kicsi), hogy előrébb kerülnek, mint te. Remélem sikerülni fog minden, amit szeretnél!
2018. ápr. 9. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk javították az ideiglenes listát,sajnos egyik sorrenden így kettővel hátrébb került a lányom.
2021. ápr. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!