A Karinthyban 168 ponttal hanyadikok vagytok az ideiglenes sorrendben?
Figyelt kérdés
Szerintetek be lehet majd jutni ennyi ponttal?2018. márc. 21. 07:17
3/7 anonim válasza:
A középsulik ranglistáján 15 éve is hasonló helyen szerepelt a Karinthy, valamint diákból sem volt kevesebb. Én akkor 163 ponttal kerültem be a kéttan szekcióra.
4/7 A kérdező kommentje:
Azóta emelkedtek a pontok. De egy osztállyal több is indult. Nem tudom elég lesz-e a 168 pont...
2018. márc. 21. 15:30
5/7 anonim válasza:
Tavaly az utolsó helyen bejutott felvételizőnek 167 pontja volt. Ez nem jelenti azt, hogy még bejutsz. Minden attól függ, hogy az előtted lévő tanulók közül kik választanak másik iskolát.
6/7 anonim válasza:
És az OH adatai alapján a 130. volt a felvettek között a legalacsonyabb rangsorszám. Ez mind az angol kéttanos felvételire vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!