Volt valaha, olyan, aki elérte a max pontszámot éretségin?
Elég sokan...
Általában duplázással szokták elérni.
#1.: nem a felvételi a kérdés, hanem az érettségi, bár ha valaki max. pontszámot ér el felvételin, az logikusan az érettségin is, ebben igazad van.
Kérdező, igen, az oktatas.hu-n vannak érettségi statisztikák is, és van olyan része, hogy egy adott tárgyból, adott szinten érettségizők milyen eredményt értek el (persze nevek nélkül), és vannak jó páran minden évben, akik 100%-os érettségit tettek, akár emelt szinten is.
Matematika érettségin már láttam 100%-os dolgozatot (középszinten).
Kérdésedre válaszolva biztosan állítom, hogy volt legalább egy ember aki megszerezte legalább egy tantárgyból a maximális pontot.
Olyanról még nem hallottam, aki minden tantárgyból 100%-ot csinált, de mindegyik 90% fölöttit tudok.
Egyik volt osztálytársam 3db 100%-os érettségit írt.
Angol-Német-Matek
A srác Amerikában élt 10 éves koráig, majd 5 évet Németországban(Anyukája is német és csak németül beszél vele), matekból meg az osztály miatt volt jó.
A felvételi max pontot meg nem olyan nehéz elérni.
Elég az évvégi ötösök.
2db 100%-os érettségi.
Plusz pontok és ennyi.
Én emelten voltam matekból, 98%, ezért lecsúsztam a mágikus "100%-osok" címről. :D Bánom is egy picit, lett volna mivel menőzni az unokáknak. :)
Van olyan, pl az unokaöcsém ....Első elemitől középiskoláig kitűnő volt és kitűnően érettségizett. + két felsőfokú nyelvvizsga.
Szóval a továbbtanulás nem volt probléma!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!