Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudok csinálni, ha nagyon...

Lali767 kérdése:

Mit tudok csinálni, ha nagyon rosszul érzem magam a suliban?

Figyelt kérdés
Orvosira szeretnék járni, de egy elég 4,5-ös átlagú tanuló vagyok. Nagyon unom a sulit, persze nem azért mert olyan jó tanuló lennék, inkább csak mert nem érdekel az anyag, és amiért unom magam, az utóbbi időben elkezdtem beszólogatni, néha csak akarat nélkül is, kicsúszik egy-egy beszólás. 11-es vagyok, és a jegyeim elkezdtek kicsit romlani idén, minden tanárom utál, azért amit az előbb elmondtam. Eléggé elegem van, és jól esne egy kis pihenés, mert a folyamatos stressz a jegyeken, meg későig tanulás kikészít, mit tudok csinálni?

2018. márc. 20. 22:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Tarts ki még egy kiicsit! Sportolj valamit az levezeti a feszkót! és tanulj még jobban! Nagy lesz a túljelentkezés az orvosira ám :)
2018. márc. 21. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!