Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy rendezzem az egyetemen a...

Hogy rendezzem az egyetemen a befizetési kötelezettségemet?

Figyelt kérdés

Ha a befizetésre kattintok ezt adja ki: A gyűjtőszámlás befizetés az Ön számára nem lehetséges, mert még nem utalt összeget a számlára!

Tud ebben segíteni valaki?

2018. márc. 19. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Utalni kell a gyűjtőszámlára. Az egyetemed oktatási osztályának / hitavalának a weboldalán biztosan megtalálod hozzá az instrukciókat. De ha nem, akkor áruld el, hogy melyik egyetemre jársz és megkeressük mi.
2018. márc. 19. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megtaláltam a számlaszámot. Erre utaljam akkor az összeget és majd erről tudom utána a neptunon befizetni?
2018. márc. 19. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen. Az utalás után pár nappal megjelenik majd az utalt összeg a Neptunban, mint a saját gyűjtőszámlás egyenleged. Azt az egyenleget tudod felhasználni arra, hogy a neptunos tételeidet befizesd. Valahol neptunban kérni is lehet, hogy az esetlegesen megmaradt fel nem használt egyenlegedet küldjék vissza a bankszámládra.

Továbbá kínosan ügyelj rá, hogy az utalás során közleménybe pontosan azt írd be, amit kérnek.

2018. márc. 19. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,néztem,hogy neptun kódot és a nevet kell a közleménynél feltüntetni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2018. márc. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!