Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Újra fel kellett vennem egy...

Újra fel kellett vennem egy tárgyat, és kiírásra került szeptemberben a befizetési kötelezettség. Kérdés?

Figyelt kérdés
Még nem fizettem be ezt az összeget. Ha nem fizetem be és nem is megyek el vizsgázni akkor mi lesz? Bejelentkezhetek a következő félévre úgy hogy ezt a tartozást nem fizetem ki vagy automatikusan megszűnik ez a tartozás a félév végén?
2015. dec. 21. 19:18
 1/3 anonim válasza:

Első féléved az egyetemen mi??? :)

Nem..nem szűnik meg a befizetési kötelezettség csak ha befizeted :)

De ha lejárt idejü tartozasod van akkor vizsgat sem tudsz felvenni :)

2015. dec. 21. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem az első félévem. :)

Ezaz, hogy ameddig nincs kifizetve a tantárgy újra felvételi díj, addig vizsgára sem jelentkezhetek.

Félév elején elhamarkodott voltam, hogy újra felvettem. Mostanra meggondoltam magam, dehát leadni már nem lehet. :(

Mi fog történni? Be fogok tudni jelentkezni a köv. félévre vagy a tartozást utólag is ki kell fizetnem és csak utána tudok ismét jelentkezni? Ha a második variáció a nyerő (tartok attól, hogy igen) akkor már inkább befizetem, és teszek egy próbát, de ha nem muszáj, akkor inkább következő félévre hagynám.

2015. dec. 21. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hova jársz, de 99%, hogy a kiírt tétel nem fog eltűnni, mert nem teljesíted a tárgyat. Újrafelvételért fizettél, ha nem teljesíted, az a te bajod, de nem jár vissza pénz. Azért nem tudsz a tárgy vizsgájára jelentkezni, mert lejárt tartozás esetén kb. semmit nem lehet csinálni, direkt azért, hogy kényszerítsen a fizetésre. Más vizsgákra sem tudsz, bejelentkezni sem fogsz tudni jövő félévben, stb.
2015. dec. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!