Szeptemberben leszek 9. -es, az elso nap milyen lesz? Kinek milyen volt az elso napja a kozepsuliban?
Szülőt ne vigyél!:)
Én sem voltam gólyatáborban, így nehezebb helyzetben voltam, mert nagyjából ismerte egymást mindenki és kialakultak a kis klikkek. Az a lényeg, hogy menj oda nyugodtan olyanokhoz is, akik már összeszoktak, ne csak azokhoz, akik egyedül álldogálnak. Mindenki ideges lesz kicsit, szóval nyugi. Év közben meg áttendeződnek a klikkek úgyis, hiszen gólyatábor alatt nem lehet annyira kiismerni valakit szóval tuti találsz barátot :)
Mondjad Anyukádnak, hogy ne menjen, győzdd meg, hogy te már nagy lány vagy, elfogsz boldogulni! Ha meg vmi fontos elhangzik, akkor megjegyzed és elmondod majd neki :). Mindenki ettől fél, hogy majd nem lesznek barátai, szóval nyugi! Gólyaavatóra mindenféleképpen menj el, mert ha nem teszed, akkor utána már lehet, hogy klikkek lesznek, és nehezebb lesz beilleszkedni. Mondjuk ez az osztályodtól is függ. Légy kedves, nyitott, barátságos, és ne légy unalmas. Add önmagad! Akiknél látod, hogy nagyon egyedül vannak, és szimpik menj oda hozzá(juk) nyugodtan és kezdjetek el beszélgetni. Az ilyen lányok általában elég jófejek :)
Sok sikert az ismerkedéshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!