Lehet középiskolákban tagozatot váltani?
Most kifejezetten a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály gimnáziumról lenne szó.Emelt angol tagozatra akartam jelentkezni, de felcseréltem a kódokat, és véletlen emelt humánra jelentkeztem, ami irodalom/művészetből áll.Ideiglenes listán 33. helyen állok, előlem még lehet kiesne pár ember, szóval valószínűleg felvennének.
Csakhogy a probléma az, hogy nagyon nem akarok menni humánra.Angolul tudok elég jó, tehát akármikor meg tudnám tenni az angol szóbelit, ha azon múlna.
És ha lehetne váltani, kb. milyen gyorsan?Egyből jelentkezésnél, vagy egy/fél év után?
Remélem érthető, ha lehet csak normális válaszokat, mert fontos
Az emelt angolt egyáltalán nem jelölted? ha igen akkor csak egy egyszerű csere a jelentkezési lapon,
ha nem akkor előbb az iskolával kell egyeztetnetek, hogy új tagozatot is szeretnél felvenni.A szüleid intézzék de az osztályfőnököd is biztos segít ha megkéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!