Intenzív érettségi? Okj tanfolyam?
Figyelt kérdés
Van egy szakmam ami felszolgalo erre a szakmara jott ra az erettsegi ami 2 eves !
De ugy erzem nekem ez nagyon gyors 2 ev alatt nemtudom megcsinalni . Szerintetek megtanulhato egy gyengebb tanulonak 4 eves anyag 2 evbe belesuritve ?
Gondolkoztam otthagyni es elmenni valmi okj tanfolyamra es meg egy szakmam lenne. Ti mit gondoltok errol?
19/L
2018. márc. 12. 14:01
1/4 anonim válasza:
Érettségi nélkül csak egyszerű szakmák között válogathatsz (pl. szakács, fodrász). Nem 2 év alatt kell megtanulnod a 4 éves anyagot, hiszen szakmunkásban is tanultál közismereti tárgyakat. Mindenképp próbáld megszerezni az érettségit, sok ajtót fog kinyitni előtted. Egy kettes érettségit igazán nem nehéz összehozni.
2/4 anonim válasza:
Én is két évesen csináltam, és egyetemre megyek. Ha szorgalmas vagy, nem nehéz
3/4 A kérdező kommentje:
Szakmunkasba nem volt ezek kozul egy tantargyam sem. Csak a szakmai targyak.
2018. márc. 12. 15:16
4/4 anonim válasza:
2 éves érettségin vagyok, 21 évesen, idén érettségizek.
jelentkeztem a BGE PSZK-ra (remélem úgy is sikerül az érettségi)
Ha van egy minimális logikád, meg közismereti tudásod, simán teljesíthető a kettes érettségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!