Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ez mennyire pofátlanság?

Ez mennyire pofátlanság?

Figyelt kérdés
Általános iskolába járok, hetedikes vagyok. Most szombaton lesz a ballagás és nekünk, hetedikeseknek is ott kell lenni, feldíszíteni a termeket. 10-kor kezdődik a ballagás és itt jön a tuti: 6-RA!!!! kell bemennünk (reggel). Szerintetek ennek mi értelme van? Nem érne rá mondjuk nyolckor feldíszíteni az iskolát? Vagy az a cél, hogy csoffadt virágok lógjanak mindenhol? Ráadásul én elég messze lakom a sulitól, minden reggel busszal járok be és ahhoz, hogy nyolcra beérjek vele, fel kell kelnem fél hétkor. Most akkor keljek így fel fél ötkor? Amúgy busz sem megy be akkor, se iskolabusz, se rendes járat... Anyukámat meg nem fogom felkelteni hatkor, akkor még plusz fél óra lesz a készülődés, és akkor már le sem kéne feküdnöm előtte aludni. Az osztályfőnök tiszta hülyének néz, mikor mondom, hogy nem tudok bejönni, nem biztos, hogy itt leszek időre, mindenkivel ordítozik (de amúgy egyébként is), meg fenyegetőzik, hogyha nem jövünk be, akkor az az illető osztályfőnökit kap. Mit mondjak neki, vagy mit csináljak úgy egyáltalán? Mennyire hülyeség ez?
2010. jún. 9. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, a tanárok is ezzel jönnek, és valahol igazuk is van, hogy majd jövőre másoknak is ez lesz, meg hogy ki lehet bírni egy napot... Csak nekünk a sulink sajnos ilyen, mindig van valami ami "egyszer van egy évben és ki lehet bírni", aztán nagyon unom. A mostani hatodikosoktól nem várnám el, hogy felkeljenek korán, hogy díszítsenek, én ugyan nem nézném, fel van-e díszítve valami, dehát ez a szokás, meg a tanárok találják ki, és szerintem kb. a tanárok maguknak csinálják a ballagást, de ez van. Egész évben ilyen csodálatosan szerveznek amúgy meg mindent. Szerintem az lesz, hogy bemegyek fél tízkor, hogy a ballagáson mégiscsak ott legyek. (Persze ez megint másik történet, hogy 1 órán keresztül az a 7. évfolyam dolga, hogy "sorfalat áll" a tűző napon, aminek szerintem megintcsak semmi értelme nincsen).
2010. jún. 9. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Nincs senki rokon, vagy barát, akiknél bent aludhatsz péntek-szombat éjjel?

Ha rosszul leszel a sorfal közben, akkor mondd, hogy rosszul vagy, és menj be a vécére!

2010. jún. 10. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Neked is fognak sorfalat állni jövőre és miattad is be fognak menni 6ra. ;) Menj be akkor 8ra,megmondod,hogy most tudtál csak bejönni mert nem tudtak behozni.
2010. jún. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!