Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Villamosmérnökit és orvosit...

Villamosmérnökit és orvosit lehetne egyszerre vinni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben nincs akadálya gyakorlatban meg szinte lehetetlen 2 ennyire húzós szakot párhuzamosan csinálni.
2018. márc. 10. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már a terminátorok javítására készülsz? :DDD
2018. márc. 10. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen orvosit érdemes elsőnek tanulni,közben amúgy is formálódik sok minden, és utána ha még mindig érdekel ez az irány akkor egészségügyi mérnök msc a bme-n.
2018. márc. 10. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első két évben az orvosin reggeltől estig előadáson és gyakorlaton vagy. Saját érdekedben nem érdemes lógni, nem is nagyon lehet, legfeljebb egy-két előadásokról. Az egy-két tölteléktantárgy (társadalomorvostan pl.) alig visz el időt. A villamosmérnöki képzést nem ismerem behatóan, de amennyire tudom, az egyik leghúzósabb a műszaki területen. Egyszóval: ha kiemelkedő képességű vagy, tanulás szempontjából talán lehetne, de időben összeegyeztethetetlen.
2018. márc. 10. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
*előadásról:-)
2018. márc. 10. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nappalin orvosi levelezőn meg a mérnöki megoldással működhetne, de mindkettő nagyon tanulós szak, kizártnak tartom hogy ez menne.
2018. márc. 10. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak nem vagy A Zseni, akkor esélytelen.

Már csak azt megnézve hogy a 2-nek kb semmi köze egymáshoz... emellé pedig vagy nagyon jó matematikai és fizikai tudás kell vagy óriási humán és kémiai tudást kell felszedni:D

Tehát ha te vagy A Zseni akkor hajrá, ellenkező esetben szerintem ne:D

2018. márc. 10. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Az orvosinak nincs köze az ún. humán tárgyakhoz.:-) Ami azt illeti, a kémiához sem túl sok, sokkal inkább a fizikához. Valójában nincs olyan markáns különbség a mérnöki és az orvosi tanulmányokhoz szükséges készségek között, mint azt sokan gondolják.:-) Sose értettem, miért vették fel a kémiát is választható felvételi tárgynak.
2018. márc. 10. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessetek a trollt.
2018. márc. 11. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!