El akarnak vinni abból az iskolából, ahova most járok a szüleim, én pedig semmi pénzért nem szeretnék elmenni. Mit mondjak nekik, hogy igazat adjanak, mert mindig csak a hülyeségüket sorolják?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 20:03
1/3 anonim válasza:
Ezt: félek az új iskolától,az idegenektől,hogy nem fognak szeretni és bántani fognak.(közbe sírj)
Egyébként én is ezt csináltam,nekem bevált
2/3 anonim válasza:
Engem el akartak vinni. Sőt, el is vittek, vissza a régi iskolámba. Oda már nem tudtam visszailleszkedni, bár velük amúgy sem volt jó a kapcsolatom. Abban a suliban voltak barátaim, jóban voltam sok mindenkivel. Eltiltottak a két legjobb barátnőmtől fél évre. Azok a barátságok nagyjából ugyanott folytatódtak. Két és fél évvel később visszamentem abba a suliba, ahol voltak barátaim. Na, velük azóta nem is nagyon beszéltem, és nem is tudtam még mindig beilleszkedni. Így elvesztettem az összes barátomat :)
3/3 anonim válasza:
Nem értem, hogy néhány szülő miért szól bele abba, hogy hol tanul a gyereke, ha neki jó ez így. Ne hagyd magad, nem a szüleid fognak az új helyre gyomorgörccsel bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!