A Karinthyt vagy a Veres Pálnét válasszam?
Én VPG-s vagyok, ha van még kérdésed, írj!
A suli közelében McDonald's az nincs, viszont ott egy Burger King, egy francia pékség, az egész Váci utca, kebabos, a vásárcsarnok gyümölcstőt a kolbászokig mindennel, Aldi, Dm, Amerikai csokibolt, vegán étterem, stb... ha meg nagyon ragaszkodsz a McDonald's-hoz, akkor átugrassz Budára, ott villamossal két megálló és a Móricz Zsigmond körtéren ott van egy McDonald's, ahol biztosan tudom, hogy van diákkedvezmény! (Nem nagyon járok McDonald's-ba, nem tudom a többiben van-e, gondolom hasonló lehet...)
Egy szó mint száz, rengeteg étkezési lehetőség van itt! :)
Ha a hangulat, a sulis dolgok érdekelnek még, akkor írj! (De azért légyszi majd azt is fejtsd ki, hogy kedvcsinálót írjak-e neked, vagy pozitívum-negatívum is mehet-e az én szubjektív szemszögemből!)
A környékkel semmi gond nincs, rendezett park, másik gimi, könyvtár..., ahogy más is írta. Olyan kertvárosi érzés.
Kőbánya Kispestről is megközelíthető busszal (182, 184, 282E, 284E), és ott a Köki Terminál, amiben ugyan nincs Meki, de más gyorskajáldák igen.
Inkább azt mondom, drukkolj, hogy karinthys lehess! Legfeljebb átszoksz a KFC-re vagy a BelFritre. :)
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!