Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok jó informatikai...

Tudnátok jó informatikai iskolákat mondani? Iskola váltás miatt.

Figyelt kérdés

9.es vagyok, lány. Amibe járok iskola, khm nem is mondom, hogy micsoda. Semmi bajom nincs az osztályommal. Sok tanárt ki nem állhatok. 4 es tanuló voltam, de nagyon romlott az átlagom (szeretnék minél jobb lenni).

Művészeti iskolába járok, animációs szakra, szeretnék iskolát váltani, lehetőleg informatikai ág. (műszaki informatika).

Arra kérnélek titeket, hogy mondjatok jó sulikat. Köszi 😄

2018. márc. 5. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem írtad melyik város de ha Bp: akkor Neumann János szakgimi (Pesti oldal) vagy a Bláthy Ottó Titusz szakgimi (Budai oldal) tudnám ajánlani neked.
2018. márc. 6. 07:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, budapest.
2018. márc. 7. 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vesznek át, de próbáld meg. Legjobb a Neumann, Petrik, esetleg Trefort Szakgimnázium, Bolyai János
2018. márc. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!